Tänä sunnuntaina on saanut vaikka mitä aikaiseksi. Kävin ihastelemassa Sannan vuohen vauvoja. Mitäs ne nyt on ihan viralliselta nimeltään? Onko ne sitten kilejä nuo vastasynteneetkin? Eli ne todellakin oli vastasyntyneitä.. Voi hyvänen aika miten voi olla joku elukka suoraan sieltä tulleena niin näyttää suloiselta...

Sitten harjoiteltiin Pessin kanssa hieman näyttelyseisomista ilman että sitä tarvitsee mitenkään asetella. Vinkuva hiirilelu vaan käteen niin jätkä syttyy sekunnissa ja mikäpä vaikeus se on tuon näköisellä koiralla seistä kun hieno asento tulee luonnostaan. Pitää kotona treenata ja sitten mennä käymään kentällä häiriön alaisena. Hieno nukkavieru-poika..

Sitten toinen junnu kehiin. KePo/TaPon sairastaessa jouduttiin sitten ihan kahdestaan selviämään. Eli ponin kanssa harjoittelimme takaa-ajoa. Pienen välien selvittelyn jälkeen sehän sujui kuin rasvattu. On sen verran kova kalloinen ja luonteinen kaveri että saa antaakin vähän vaikeita tehtäviä hänelle. Eri seesteinen oli tallille takaisin tullessa. Melkein paremmin ja rauhallisemmin kävelee kuin narusta taluttaessa. Höh..

Akari lähtee näillä näkymin viikon päästä Vuokatin ratsastuskoululle kahdeksi viikoksi koulutukseen. Toivottavasti ei vaan tulisi kovin kovia pakkasia.