Niin sitä vaan paukutetaan kohti kesää ja vauhti eikun kiihtyy. Tapahtumia tuntuisi olevan enemmän kun niihin kerkeää osallistua. Tai lähinnä haluaisi osallistua. Toissa viikonloppuna olimme Sannan kanssa Repoketun/Akhilleus leirillä Hauhovissa. Tulipa sekin paikka korkattua. Ja kyllähän me korkattiinkin..

Lauantaina treenattiin tottista Johannan hyvinkin tarkan silmän alla. Eipä sillä, niin se pitää ollakin ja taas tuli paljon kotiin viemisiä. Treenit onnistuivat mielestäni ihan ok. Varsinkin sunnuntai aamun treeniin olin oikeinkin tyytyväinen, kun otettiin käyttöön opitut asiat. Ohjaajakin oli enemmän kuin kartalla, eikä kuulunut enää "KÄSKY".  Sitä voikin mennä pieni ihminen sekaisin kun oikein yrittää. Eipä siitä sen enempää. Sunnuntaina treenattiin myös Mikko-maalimies-oppilaan kanssa piilonkiertoja ja nekin meni ihan hyvin. Huolimatta siitä ettei sukkahousut olleet käytössä.

Sunnuntaina kokeiltiin sitten ihan tositoimissa piilonkierron toimivuutta omalla kentällä ja kyllähän koira kiertäisi kun ohjaaja osaisi ohjata sen kädellään oikein. Voi tsiisus, miten voi olla hankalaa. No, onnistuneet treenit saatiin siitä huolimatta ja Pipan purut ovat taas menneet harppauksella eteenpäin.

Tämä viikko treenattu todella ahkerasti. Meidän ensimmäinen koitos häämöttää lauantaina. Käydäänhän kokeilemassa neitosen kanssa. Kuhan ei minulla "neitejä" tee siellä sitten. Eteenpäin sanoi mummo lumessa ja sitä rataa.