Keskikesän hupijuhla oli ja meni enemmän ja vähemmän kosteissa merkeissä. Koirillakin oli treenivapaa viikonloppu. Olimme Sannan luona koko köörin kanssa yökylässä. Erinäisiä mustia ja valkoisia koiria... Piipahdimme myös Huuskonmeren Juhannus-karkeloissa. ;)

Pipan kanssa jälkitreenit jatkuvat vauhdilla. Huom. vauhdilla!! Eli nopea on likka liikkeissään kuten sanotaan. Olen pidentänyt jälkeä huomattavasti ja omaa askelväliä myös. Eipä tuo 15 kilon rötväle kilometrin mittaisine jalkoinen enää mikään pieni pentu ole. Motivaatio on entisen kaltainen, vauhtia vain piisaa. Tuli vissiin itselle tuossa juhannuksen tienoilla paniikki päällensä että kohta on kesä ohi ja lumi sataa maahan, joten nyt sitä jälkeä niin maan pirusti. Olipa tuo tuossa hetken että en ajanut kuin muutaman jäljen.

Tottis treenit jää nyt vähäksi aikaa tauolle suurimmaksi osaksi. Olen mielestäni päässyt melko hyviin suorituksiin seuraamisen alkeissa etten halua tappaa motivaatiota tässä vaiheessa. Sunnuntaina treeneissä otettiin jo tahdin muutoksia ja vähän pidempää suoraa pätkää. Taidetaan siirtyä olohuone tottiksen puolelle ja ruveta harjoittelemaan maahan menoa ja sivulle tuloa makkaran avulla.

Pipan hampaiden lähtö on myöskin meneillään joten rättileikit ovat jääneet vähemmälle. Nyt olen kuitenkin taas käynyt pikku hetken leikkimässä. Suuri saalis sillä on ainakin minun mittapuun mukaan ja taisteleekin kivasti. Hauskaa ollaan pidetty myös narupallon kanssa. Vaarana siinä hommassa vaan on että mamman sormet tahtoo olla välissä tuon pedon hyökätessä kimppuun. Koiralla on ainakín kivaa ohjaajan huutaessa tuskasta sormet verta valuen. Se luulee että se on kiva leikki ja yrittää saada lisää ääntä kanavoimalla meikäläisen pohjetta. Kokopuku varmaan pitää hankkia...

Ensi viikonloppuna lähdemme likkojen kanssa näyttelyyn ( mili ) Haukiputaalle ja sen jälkeen kokoonnumme lähinnä pastoreille tarkoitettuun Repokettujen kokoontumisajoihin. Tuleepa tuonne myös Pipan velikullat. Raporttia sieltä sitten ensi viikolla.