Pimeetä on ku .......

Mutta, mepä treenataan ihan tosissaan. Ei haittaa loska eikä pakkanen. Aikalailla kaksi kertaa viikkoon ollaan kentälle selvitty ja kun porukassa tekee niin aina saa enemmän aikaan. Siihen vielä "kotitreenit" niin eiköhän se ala kohta tuloksetkin näkymään. Niin, siis Pipan kanssa ollaan nyt ensisijaiseksi asiaksi tottis otettu. Sieltä se kevät kohta tulee ja kokeet. Ai että mitkä kokeet? No ainakin BH. Katsotaan nyt minne sitä keretään . Maaliskuulla keretään nyt näillä näkymin ainakin beussiyhdistyksen järjestämään luonnetestiin. Kummankin kanssa

Sargo on aikalailla saanut viettää oloneuvoksen virkaa BH-kokeen jälkeen. Sargo on sellainen koira että jos sen kanssa tulee kokeeseen lähdettyä niin tottis tulee varmaan taas tehtyä melko nopealla sykkeellä. Onneksi meillä on tuo leiri odottamassa huhtikuulla joten sieltä sitten uusimmat jujut mukaan. Pipan kanssa se BH tähtäimenä keväälle mahdollisimman aikaisin. No eipä sillä, toukokuulle menee ennenkuin täällä leveysasteella kokeita järjestetään. Joten kaikkea mukavaa on heti kauden alkuun tiedossa.

Koirat saa nauttia näin talvisaikaan myös kunnon kohotuksesta ja muutenkin "kropan" hoidosta. Hierontaa on tarjottu kummallekin. Hauska on varsinkin Sargoa seurata miten se on oppinut siitä nauttimaan. Viimeksi Pipa hierottiin ensin ja sen jälkeen otin Sargon sisälle missä Sanna sitä olohuoneen lattialla jo odottikin. Taisi hierojaa vähän hirvittää kun syliin on tulossa tuon kokoinen elukka.   Sargo on pohjimmiltaan kuin sellainen perussuomalainen mies. Seurassa ei puhu eikä pussaa, mutta kotona kahdestaan öristen viereen kömpii, heittää selälleen ja nauttii rapsutuksista.

Laumassa muutenkin vähän muutoksia. Pessi pääsi ylhäiseen yksinäisyyteen Minnan koiraksi Sotkamoon. Hyvin on jäppisellä mennyt.

Pitäisi yrittää vähän kameraa ulkoiluttaa kun tuota luntakin on jo vähän saatu niin ei ole niin pimeitä kuvia.