Pitkästä aikaa kuulumisia tännekin. Olen tosiaan lomaillut tämän viikon ja viikko on vierähtänytkin ulkoillessa koirien kanssa. Onneksi on ollut ihan kohtalaiset kelit, ei ainakaan se ole harrastusta haitannut.

Mutta jos palataan vähän ajassa taaksepäin niin "suurin" uutinen on Akarin lähtö. Itselläni on olkapää reistaillut jo pidemmän aikaa ja ratsastus ei ainakaan ole parantanyt asiaa. Uudenvuoden päivänä heppa lähti ylläpitoon Tiialle Pyhännälle, joka on alkanut perehdyttämään poitsua esteratsastuksen saloihin. Katsotaan miten äijän käy.

Olemme Pipan kanssa vieläkin talvitauolla puruista, joten tottista ollaan väännetty senkin edestä ( vaihtelevalla menestyksellä ). Intoa neidillä riittää ja mukava sen kanssa on touhuta. Ollaan me edistyttykin, joskus vaan kaipaisi vähän ulkopuolista neuvoa. Hiljaa hyvä tulee eikä kiirettä asiassa pidetä.

Pipan pentuaika on myöskin ohitse. Toissa päivänä alkoi ensimmäiset juoksut. Ihmettelin kun meille tuli yhtäkkiä Tikka-poika kylään ja asian varmistin paperilla. Pipa pitää itsensä niin hyvin puhtaana, ettei ainakaan vielä ole tarvinnut pöksyjä. Pessikin on antanut olla sen nyt rauhassa, se odottelee tärppipäiviä Kieli ulkona. Muuten juoksu ei ole muuttanut Pipaa mitenkään. Ihan samanlainen kahjo se on edelleen.

Loppuun tämän päiväisiä lenkkikuvia.

 

Harmaa päivä..

Lumenkerääjä-naama Nauru

Aurinkoisia kevät-talvipäiviä odottaen...