Onpas taas vähän aikaa viime naputtelusta. Syksy on tullut jo ihan tosissaan, mutta se ei ole menoa haitannut. Itse tykkään syksystä näin harrastuksia silmällä pitäen. Ei ole ötököitä, ainakaan kovin kutittavia sellaisia. Ja ilmat on mukavan viileät niin miellyttävä on touhuta.

Parasta tänään: Pipan kanssa käytiin välikuvissa ja kaikki oli hyvin. Niin selässä, lonkissa kuin kyynärissä. Suuri kivi tipahti sydämmeltä vaikka en odottanut että sieltä mitään löytyisikään. Nyt voidaan jatkaa harrastuksia ihan hyvillä mielin. Puruissa ollaan käyty kerta viikkoon. Maanantaina laitoimme kunnon valjaat päälle ja kas kummaa miten tirppana retkusi. Heti vapautuneemmin saalisti sekä myös puri vaikka suuhun tarjottiin eka kerran melko kova tyyny. Alkaa pysymään purussa melko rauhallisena. Ei kestä minua vielä alle ja sitä päätin alkaa treenata myös kotona. Maanantaina tarjosi myös haukkua eka kerran turhautuessaan, mutta siihen ei vielä hirveästi ruveta kiinnittämään huomiota. Hiljaa hyvä tulee...

Pessi on ollut äidillä hoidossa Milin juoksun takia. Ei sitä vinku apinaa kotona kestä ja tahtoo tuota meidän KePoa yrittää humputtaa ärsyttävä ilme kasvoillaan. Mili kävi Sannan kanssa reissussa, miehissä, joten katsotaan saadaanko syysvauvoja. Lisää infoa siitä Sannan sivuilla ( joita en nyt jaksa linkittää ).