Tai no ainakin tämän talven kanssa ollaan voiton puolella. Aurinko tuntuu jo lämmittävän kun räystäiltä tippuu vesi parhaimpina päivinä. Hepatkin on jo kevät mielellä. Karva alkaa irrota kummallakin ( Akarilla ei kyllä ole paljon mistä irrota ) ja näyttää muutenkin olevan pojilla kevättä rinnassa. Akarin kanssa ollaan menty maastossa voimaa harjoittamassa. Muutamia kertoja juoksuttanut olen kentällä eikä vaivaa enää huomaa ympyrällä. Hätäinenhän se on vähän maastossa mutta aika hyvin se alkaa kuntoutua. Peuroja on vaan hirveästi täällä meilläkin päin kun lähtee tuonne maastoilemaan ja jos sattuu että vastaan tulevat, niin näyttää lähinnä siltä että Akari menettää viimeisetkin järjen rippeet. Niin paljon se niistä tykkää..

Poni on ollut lähinnä vain ärsyttävä itsensä ja asiaa ei auta ainakaan se, että hän on saanut nyt muutaman viikon miettiä rauhassa oppimaansa. On vielä kuitenkin niin nuori ettei raaski ihan mahdottomasti höykyttää. Pitäisi kai sitä taas tässä joku päivä hieman vaikka juoksuttaa. Se onkin aika hauskaa ison hevosen jälkeen.. ;)

Pessi on ollut Sannan luona evakossa jo kaksi viikkoa, kun Mili aloitti juoksun. Ihan hyvää tekee junnulle olla vähän vieraassa laumassa välillä. Huono on vain pirulainen syömään. Laihtunut melkoisesti. Kunhan kotiin tulee, niin pitää laittaa lihotus kuurille. Eilen meillä olikin kylässä koko revohka. Siru, Hippu ja Pessi tuli päivä hoitoon kun vietiin ne illalla silmä- ja polvitarkastukseen. Kaikki oli terveitä. Melkoinen homma lähteä tuommoisen porukan kanssa mihinkään ihmisten ilmoille. Mili juoksussa, Pessi huutaa sen perään koko ajan, Hippu ja Siru ei tule sekunttiakaan toimeen Milin kanssa. Vaatii hermoja.. Saakelin ärrierit.. Enemmän tuossa porukassa luonnetta kuin samassa määrässä isoja koiria. Hauskoja tapauksia silti kun kaikki kuitenkin omia persoonia. Hippu leikki ainakin kaikilla leluilla ja kuudesta vinkulelusta toimii enää yksi. Siru on enemmänkin rauhallisempi tuumailija ainakin kylässä. Pessi nuuski nenä kuivana kaikki kohdat missä Mili oli istunut. Kun Milin kanssa tultiin illalla kotiin, ihan nauratti kun se katteli kaikki paikat ja huomasi että joku on leikkinyt hänen leluillaan.

Ei olisi pitkä aika enää lomaankaan. Silloin onkin jännittäviä asioita luvassa. Siihen mennessä toivon mukaan olen saanut uuden kameran niin pitäisi päivittää kaikista kavereista uusia kuvia.

Ps. Meidän vauva on syntynyt...