...kävi tänä päivänä näytelmissä. Kajaanissa pentunäyttelyissä esiintyivät Pipa ja Duke. Pipa oli ROP oikein lupaavalla arvostelulla. Kakaroitahan ne on kumpikin vielä joten oikeassa paikassa ainakin esiinnyimme. Tammikuussa olisi sitten ihan oikea tamminäyttely, mutta en tiedä vielä mitä sen ilmoittautumisen kanssa tekisi.

Menimme hiukan aikaisemmin paikalle, koska Pipa ei ole ennen pallohallissa käynyt. Matkalla olleet varoitusraidat tiessä sai taas neidin ihan hyvään hypetykseen, joten halliin menon kanssa ei ollut mitään ongelmia. Kaikki koirat ja ihmiset olivat taas niin ihania että sai kunnolla pitää kiinni ettei kenenkään kahvia vie kädestä. Kehän laidalla sisaruksilla olikin taas ihan omat leikit. Sitten Pipaa rupesi jo kyllästyttämään koko touhu ja pisti nukkumaan kyljelleen hallin lattialle. Kehä käyttäytyminen oli myös ihan hyvää, mutta siinä kohtaa missä koira laitetaan seisomaan tuomari pöydän taakse, oli joku ihme haju mitä se halusi sieltä maasta haistella. Muuten seisoi ihan nätisti ja antoi tuomarin tutkia itsensä.

Muuten Pipa on nauttinut täysin rinnoin talven tuomista iloista, eli lumesta. Miten mukavaa siinä onkin juosta ja peuhata ja sitten kun tulee kuuma juostessa voi heittäytyä kyljelleen lumeen, täydestä vauhdista. Lumen luonti välineitäkään meillä ei varmaan tänä talvena tarvita koska Pipa syö kaiken lumen. Että tämmöistä...