Niinhän sitä taas karavaani pistettiin pystyyn arvoisan kasvattajan kanssa ja suuntasimme matkamme kohti Heinolaa. Even "toinen mummu" luokse saavuimme myöhään perjantai-iltana. Lauantai-aamuna lähdimme luonnetesti paikalle Orimattilaan. Pipan kaikki sisarukset olivat myös paikalla. Testi sujui aikalailla odotusten mukaisesti. Itselleni mielenkiintoisemmat osa-alueet olivat hyökkäykset ja toimintakykyä kuvaava pimeä huone. Puruissa koiraa ei ole vielä kuormitettu juurikaan maalimiehen puolelta, joten oli todella mielenkiintoista tietää miten neiti reagoi seinässä yksin ollessaan. Videolta en ole Pipan suoritusta vielä nähnyt, mutta mitä muut kertoivat, koira vastasi hyvin uhkaan. Pikkaisen radan kuormitus kuitenkin neitosessa näkyi, mutta palautui hyvin kun muutaman kerran sitä rohkaisin. Ampumisessahan se sitten "nousi", joten laukauksia taisi tulla kolme. Halusivat katsoa että se reagoi "oikein", tästä tuli arvosteluun laukauskokematon.

Vääntöä. Taistelutahdosta Pipa sai +3 suuri, johon olin myös tyytyväinen. Tuomari sanoi että puru saisi olla vielä lujempi, mutta sepä oli itsellä tiedossakin, ei tuo puukapula leikkivälineenä ole kovin tuttu.              

Kelkka hirvitti hieman mutta tuomarin sanoin " koira taisteli hyvin sitä vastaan".

Pipa pisti "muumit" kehiin.

Hui helevata... Ohjaaja säikähti ihan yhtä paljon. Pikkasen tärskähti kuraa naamalle haalarin hypätessä..

Ilkeä mies..

Lauantai-iltana sitten saunottiin, syötiin, juotiinkin ja "juoruttiin". Seura oli mitä parhainta joten ilta meni rattoisasti. Sunnuntai aamu valkeni vähemmän rattoisasti. Koiranohjaaja-Väisänen otti pienen välikuoleman ennenkuin pääsimme kotiin suuntaamaan, kuitenkin hyvissä ajoin. Kiva reissu! Kahden viikon päästä jatkamme harjoituksia leirillä Hauholla. Katsotaan mitä "yllätyksiä" siellä paljastuu .

 

Ps. Aina mä unohdan tän: kuvat on Sannalta. (Haastaa minut vielä käräjille tekijänoikeus-juttuun..  Voi Jesaja  )