Pitää varmaan välillä tuolta hevosrintamaltakin uutisoida. Akari sai olla vähän aikaa melko rauhassa Vuokatista tullessaan, mutta nyt olen sitä ruvennut pyörittelemään kentällä. Harjoituksissa olen hakenut nyt enemmän rentoutta enkä ole lähtenyt sitä kovin lyhyeen muotoon ratsastamaan. Olen nyt myös ratsastanut pelkästään vipuvarsi nivel -kuolaimella mikä tahtoo lähinnä itselle tuottaa vähän opettelua. Mutta parempi se on tuolla kuolaimella, varsinkin kun sen saa menemään rennosti, on se huomattavasti kevyempi kädelle kuin belhamilla.

Aika kiva se alkaa olemaan, kun jaksaa jumpata sitä kumpaankin suuntaan niin ravissa kuin käynnissä. Jännä miten sillä on oikea käynti parempi kuin vasen ja vasen ravi parempi kuin oikea. Vasen laukka alkaa olemaan ihan kiva, mutta oikea laukka välillä lähinnä -mitä ihmettä!! Talvinen jalan vamma tahtoo rasituksesta kipeytyä joten se ei pysty rentoutumaan tarpeeksi. Tällä viikolla heput pääsee laitumelle ja katsotaan jos sekin tauko parantaisi jalkaa. Parit kuvat välillä Akaristakin.

1648225.jpg

1648229.jpg

Ja sitten vähän johdonmukaisuutta kehiin. ( huom ratsastajan käsi ja katse... )

1648233.jpg

Pipalla jatketaan jäljen tekoa ja kivasti neiti ajaa jo pidempää matkaa. Välillä tahtoo mennä hieman läpi juoksuksi, mutta motivaatio on suuri joka tapauksessa. Rättileikkejä ollaan vähän vähennetty hampaitten lähdön ajaksi. Itsellä hirveä hinku olisi päästä käymään treenaamassa, mutta nyt voidaan keskittyä toisiin juttuihin. Toivon mukaan siellä maalimiehellä saa juosta sitten ihan riittävästi... ;)

1648327.jpg 

Ja näin sitä lähdettiin töihin!

1648335.jpg

1648339.jpg

Tarkka tyttö jää välillä ihan kunnolla tarkistamaan jäljen laadun..