Akarikin on saanut reilun 6 viikon loman jälkeen kengät jalkaan ja nyt pitäisi vähän ruveta treenaamaan. Tänä päivänä harjoiteltiin kentällä perus käynti -ja ravijuttuja. Pikkasen keskittyminen hukassa näin loman jälkeen, mutta intoa riittää ja muutenkin oikein voimakkaalta heppu tuntui. Toivottavasti ilmat suosisi nyt syksykaudella niin saataisiin treenata ihan kunnolla ennen lumia. Tavoitteena että päästäisiin käymään ainakin kerran valmennuksessa ja ehkä jopa sitä C:tä kokeilemassa ennen talvea, jos vaan kotiharjoittelu sujuu kunnolla. Katsotaan miten edistymme. Harjoittelu on kuitenkin näin ulkokentällä huomattavasti helpompaa sulan aikaan. Jos tulee samanlainen liukas talvi kuin viime vuonna, pääsee heppa taas lomailemaan. En riskeeraa sen, enkä omaa terveyttä liukastelemalla.

Poni pääsi taas tänä päivänä kärryjen eteen harjoittelemaan. Ihan kivastihan se sujui, vaikka jätkän kanssa pitää vähän kovaäänisesti välillä jutellakin. Mutta se taitaa kuulua asiaan. Ainakin tuon turjakkeen kanssa. Ei oikein tahdo sitä kunnolla ymmärtää että minä määrään tahdin ja ennen kaikkea suunnan. Eiköhän se siitä ajan kanssa.

Kävin tänään vähään aikaan tekemässä Pipalle jäljen. N. 100 m kahdella kulmalla. Oikein hyvin meni. Intoa riittää. Odotamme että naapurin pelloilta tehtäisiin toinen rehusato, niin sitten pääsemme isolle pellolle treenaamaan. Kunhan heinä on ajettu pois, alkaa meillä jälkitalkoot. Tarkoitus edelleenkin saada ilmaisuja alulle ennen talvea. Tässä kotipihassa pystyy hyvin treenaamaan tuota tarkkuutta varsinkin kulmiin. Kunhan päästään kunnolla pellolle, jäljet rupeavat pitenemään.

Eilen otin pitkästä aikaa tottista. Vähän seuraamista ja maahanmenoa. On se vaan hyvä... Sitten alkoi olemaan vähän liikaa vauhtia narupallon kanssa että melkein hirvitti näin hääjuhlan jälkeisenä päivänä. Vaikka kuin nukkui puoleen päivään, ei silti oikein skarppina pysynyt. Ja vaikka kuin joi edellisenä iltana ja vähän yölläkin vielä, silti janotti ihan mahdottomasti, joten oli parempi että lähdimme sisälle lepäilemään ja nauttimaan nesteitä. ( mitenkäs nämä jutut nyt tällaiselle tasolle meni?? ) Huomenna olisi purutreenit Kajaanissa. Pitää vaan aamulla katsoa vielä koira ennen kuin autoon sen pakkaa. Eilen sai telottua toisen etujalkansa johonkin ja nyt sitä vähän varonut. Mahtaakohan tuo selvitä hengissä yli 2 vuoden. Joka kerran pelottaa kun sen irti päästään. Ei mikään rauhallinen kaveri...