Kaikenlaista asiaa onkin kertynyt kirjoitettavaksi. Leiriltä on nyt sitten ihan virallisesti toivuttu, eihän tuohon mennytkään kuin melkein viikko. Nauru Mutta eikös se vaan tarkoita sitä että silloin on tullut leireiltyä ihan kunnolla?? Leiri-elämähän voi olla vähän kuluttavaa.. En nyt rupea sen kummemmin analysoimaan 3 päivän tapahtumia, muuta kuin että pääasiassa treenattiin ja vietettiin iltaa. Siinäpä ne tärkeimmät. Kun oikein rupeaa mietiskelemään joutavia, niin eihän siitä tule muuta kuin sanomista, sehän nähtiin Huuto... No, sitä se välillä on.

Leiriltä saamien vinkkien kera on nyt sitten treenattu kumpaakin koiraa ja tuloksiakin on tullut. Pipan "tunnetila" on parempi tottiksessa ja puruissa se on saatu kanavoimaan mentaliteetilla "se on kanavoitava" Cool. Kahdessa treenissä homma on jo hanskassa ja neiti ihan oikeasti rauhoittuu.. Hyvä niin!! Eipähän sen homman kanssa tarvitse enää jeesustella. Viaton Muutenkin puruissa on menty eteenpäin ja likka on päässyt ihan oikeasti pätemisen makuun. Ja mikä parasta, meidän treeniporukka on niin mahtava että tällainen aloittelijakin tuntee olonsa kotoisaksi. Kun koiralla on kivaa, silloin on minullakin. Vaikka laji on minulle uusi, tunnen kuitenkin oman koirani ja nään milloin se nauttii tekemisestään.

Pipan kanssa korkattiin myös jälkikausi tällä viikolla. Menihän se ensimmäinen vähän läpijuoksuksi, mutta tästä kun ruvetaan tekemään niin eiköhän se saa taas rytmistä kiinni. Tänään myös otin kummallekin esineruudun pitkästä aikaa. Pipalla treenin kokonaiskesto lähetyksestä oli alle 5 sek. Nauru Tuollaisia onnistuneita pistoja kun saisi aina tehtyä niin helppoa olisi homma kuin heinän teko. Sargon into etsimiseen on vielä isompi kuin itse tuominen, mutta pienellä käskyttämisellä hänkin osaa käteen esineen nostaa. Eihän tuolta voi suuria odottaa kun ei ole hommaa edes opetettu.

Tottiksessa Sargolle vaihdoin suurimman osan käskyistä leirillä ollessamme. Nyt tehdään sitten "kädestä" pitäen. Hirvittää vaan kun intoa on enemmän kuin päämäärää, niin yleensä minä olen siinä sijaiskärsijänä. Paikat mustelmilla ja naarmuilla. Pelottavaa kun tuollainen 40kg täyttä iloa rynnii päälle. Miten noin suuri eläin voi liikkuakin niin nopeasti Yllättynyt !!! Kunhan saadaan homma oikeaan suuntaan, luulisin asioitten sujuvan aika sukkelaan. Työhalua kun ei tuolta poijjalta puutu. Ja mukava on harrastaa, kun tänään tuli kennelliitosta tieto että kumpikin on terveitä koiria; Pipa A/A , 0/1 , Sargo B/B , 0/0. Hymy

Idut kasvavat kovaa vauhtia. Silmät ja korvat ovat auki ja laatikossa harjoitellaankin kävelyä ja leikin alkeita. Tänään tarjosin ensimmäistä kertaa "oikeaa" ruokaa ja hyvin teki kauppansa. Siitä ne vaan äkkiä kehittyy. Pitäisi kuvia ottaa tuossa joku päivä. Kamera on vieläkin latausta vaille. Ai miten niin saamaton?? Jalka suussa 

Mutta tästä taas jatketaan harjoituksia..