Talvi alkaa taittua jo kevääseen ja aurinko on ollut ilonamme jo useampana päivänä. Sargoa yhä syvästi ikävöiden, mutta elämän on jatkuttava. Pipa on tällä hetkellä niin juoksussa kuin olla ja voi. Ei tarvitse kuin kylkeen tökätä niin neiti seisoo kuin sahapukki.  Ällöttävää... Parin viikon päästä onkin kiva reissu edessä kun suuntaamme Sannan kanssa auton kohti Heinolaa. Beusseille tarkoitettu luonnetesti järjestetään tuona viikonloppuna Orimattilassa. Kiva nähdä taas noita etelän ihmisiä.

Talo on ollut tosiaan tyhjä suuren persoonan siirtyessä ajassa ikuisuuteen. Mutta tiistaina tontille muuttokuorman kanssa rantautui toinen aikamoinen persoona.

Arttu alias Already Away Brenn Mill.

Arttu "lensi" sunnuntaina Suomeen Tsekeistä tehden välilaskun ensin Kaisan perheessä. Tiistaina kävimme sitten pikkumiehen noutamassa Keski-Suomesta. Melkoisen reipas kaveri sieltä kyllä tulikin. Tuli kummasti Milin kotiutuminen mieleen vuosia sitten. Häntä pystyssä kohti uusia haasteita.  Pipa oli alussa hieman musta mörkö, mutta nyt jätkä työntyy Pipan huoneeseen portin ali. Tiistai iltana kun kotiin saavuimme, itse jännitin hieman miten Mili ottaa tulokkaan vastaan, mutta jännitys oli aivan turhaa. Ei ainuttakaan pärinää kuulunut, kun Arttu ja Mili tutustuivat toisiinsa. Jonkin ajan päästä Mili katsoi parhaaksi mennä karkuun sohvalle Artun saatua pienen ilta-villi-kohtauksen. Luonnetta pienestä miehestä kuuluu löytyvän ja hyvä niin että näitten naisten kanssa tulee toimeen.  Arttu on aika huippu kaveri (humppatukka).

Terv Miia the lapsenvahti