Lumet ovat jo sulaneet ja aletaan päästä harrastuksissa kesäkaudelle. Pipan kanssa jälkiharjoitukset jatkuvat ja etenevät. Neiti alkaa jo tajuta että jälki jatkuu eteenpäin eikä pyöri enää ympyrää yhdessä paikassa. Motivaatio on valtava, vauhtia vain piisaa. Saa ruveta kiinnittämään huomiota tarkkuuteen. Ihan päivittäin en ole päässyt harjoittelemaan, kun viime viikollakin satoi lunta. Itsellä alkaa motivaation puutetta olla sellaisella kelillä. Nyt taas kelit suosivat ja harjoitukset jatkuvat. Sisältä lähtiessä jo tietää mitä mennään tekemään ja kulkee terassilta asti kuono maassa.

Rättileikkejä teemme vanhalla T-paidalla. Kävimme männä viikolla ensimmäisissä "suojelutreeneissä" ja siellä huomasin viimeistään että tahtoo tuo nahkainen saalisrätti olla vielä vähän liian paksu neidin pienelle suulle. Ja minä tietenkin ensikertalaisena ajattelin ettei sinne ihmisten ilmoille kehtaa minkään villasukan kanssa mennä. Seuraavalla kerralla menemme. Ensi viikonloppuna menen kuunteluoppilaaksi Kajaaniin, kun Torniosta tulee Viitaniemen Jari treenejä vetämään. Ja pitäähän se Pipakin mukaan ottaa.

Akari käytiin eilen hakemassa kotiin Vuokatista. Mielissään poika oli kun omaan karsinaan pääsi köllöttelemään. Tänään käytiin kävelymaasto ja olipa mukava pitkästä aikaa päästä omille nurkille tuttuihin maisemaan ratsastamaan, kun maisematkin ovat muuttuneet huomattavasti kesäisemmiksi. Heppakin nautti olostaan pienten pukki hyppelyiden kera. Keskiviikkona kävin sitä aamulla ennen töihin menoa rauhassa maneesissa ihan yksinäni ratsastamassa. Hienoa huomata että kuukaudessa oli sentään jotain oppinut. Oikea takajalan vamma vaan vähän rasituksesta on kipeytynyt. Pitää nyt ottaa vähän rauhallisemmin.

1584037.jpg

Akari nauttii kotioloista

Loppuun vielä koirien aktiviteetit kevät päivän kunniaksi.

1584047.jpg

1584048.jpg

1584049.jpg

1584050.jpg

1584051.jpg