Pipan kanssa ollaan päästy oikein harjoittelun makuun viime aikoina. Jälkeä tehdään melkein päivittäin, n 40 askeleen mittaisia. Hyvin on pentu kehittynyt ja vauhtikin alkaa tasaantumaan, joten tarkkuus on parantunut. Nyt se ei enää vaan juokse jälkeä läpi vaan malttaa syödäkin sieltä jotain. Hyvä niin. Kohta päästään pidentämään askeleita.

Viime viikonloppuna olimme Kajaanissa suojeluleirillä yhden päivän kävijöinä. Viitaniemen Jari oli Torniosta treenejä vetämässä. Todella hauska päivä oli auringon paisteessa istua itseään käristämässä hyvässä seurassa. Opettavaista olla seuraamassa muidenkin treenejä, vielä kun Jarin ulosanti on niin selkeää että maallikkokin ymmärtää harjoitusten tarkoituksen. Hauskin anti päivässä oli ehdottomasti seurata parin maalimiesoppilaan harjoituksia. Hyvähän se on kentän laidalta naureskella..

1613913.jpg

"Ensin saalistan äiskän kaa"

1613909.jpg

"Sit ne vaihtaa..."

1613902.jpg

"...joten mä revin sit rättiä sen ison sedän kaa"

1613915.jpg

"Sit ku sain hyvän otteen, revin sen ison sedän kumoon..."

1613904.jpg

"...ja poistun tyynesti paikalta voittamani saaliin kanssa kun ei se setä jaksanu mun kanssa vetää."

Pienen sarjakuvan jälkeen päästään sitten tämän illan "tottis" harjoituksiin. Pipan kanssa treenataan edelleen ilman käsky-sanoja pelkästään oikeaa paikkaa. Myös maahanmeno harjoitukset uutena ohjelmassa. Eli seuraavassa vähän seuraamista ja oikeaa luoksetulo-paikkaa..

1613957.jpg

 

1613964.jpg

Valmis toimintaan!!!

1613971.jpg

Lopuksi maahanmenoa jalan alitse.