Heissan vaan pitkästä aikaa..

Kaikenmoista taas tapahtunut, ei mitään tärkeitä, mutta kuitenkin. Akari on tällä hetkellä Vuokatin ratsastuskoululla koulutuksessa. Samalla pääsen itsekin käymään tunnilla sen kanssa siellä. Tekee hyvää hevoselle sekä erityisesti itselle. Viime lauantaina kävin tunnilla ja ihan kyllä hämmästyin miten se malttoi vaikka maneesissa oli pari muutakin hevosta. Sillä on ollu vähän hermo kireellä yleensä sellaisissa tilanteissa. Omaa ratsastusta saa taas moittia, mutta sen takia siellä käydään. Ens viikolla käy kengittäjä laittamassa sen kesäpopoihin ja raspaamassa hampaat. Hieroja käy myös ensi viikolla. Sillä on ollut oikea kierros vähän huono, saa nähdä johtuuko hampaista vai onko kipeä kaulastaan. Menen taas lauantaina sitä ratsastamaan.

Poni on ollut ihan mallikkaasti kotona,vaikka onkin yksin. Onhan se tavallista riehakkaampi, mutta odotettavissahan se oli. Saa jo laittaa tarhatessa riimun suuhun että malttaa kävellä. Oriilla kevättä rinnoissa. ;) Alla muutama kuva. Vielä on hiukka talvikarvaa, joten näyttää muulta kuin mustalta.

1535617.jpg

1535618.jpg

Mili ja Pessi on taas lähdössä näytelmiin. Joensuuhun pitäisi puolentoista viikon kuluttua reteli suunnata. Kaverukset myös mukana kuvaamassa.

1535619.jpg

1535621.jpg

Pipan kanssa ollaan päästy aloittamaan jäljen opettelu ihan makkara ruudun kokeilulla. Mielellään näyttää jäljestävän, ahne kun on. Saalista rätillä tehdään melkein päivittäin. Luonnetta ei likalta kyllä puutu, nyt ainakin siltä vaikuttaa. Hirveän nopeasti oppii kaikkeen uuteen ja on todella kiinni ohjaajassa, mikä on minulle hyvin mieleinen asia. Ei kuitenkaan niin kiinni ole, että se mitään epävarmuutta olisi. Sanoisinko että melko helppo pentu ja juuri oikean tyylinen pentu minulle. Ei vollota turhaa yksin ollessaan ja kaikki autossa matkustamiset sun muut onnistuu vallan mainiosti. Seuraavassa muutama kuva Pipasta. Toinen kuva on erityisen onnistunut pitkän kuvausajan jälkeen ( eli miten huonoja ne muut ovat olleet...? ) ja toinen on kuva missä neiti on lähinnä oma normaali itsensä.

1535630.jpg 

1535626.jpg