Loma viikko mennyt taas aivan liian nopeaan. Paljon on keretty hommailemaan, myös laiskotella  niin kuin lomalla kai kuuluu tehdäkin. Kelit ovat olleet jokseenkin ihmeelliset täällä meidänkin korkeudella. Kevät tuli oikein ryminällä päällensä ja lumet ovat hävinneet silmissä. Saas nähdä millaisen takatalven se keksii vielä tehdä..

Koirien kanssa alkaa olemaan aika kurjaa kun meidän piha näyttää isolta kuralätäköltä. Pipan kanssa parit tottistreenit tuli käytyä loman aikana. Kovasti se Bh jo mielessä pyörii joten sinne nyt lähinnä "viimeistelyjä". Eipä sillä, jotku jutut on kyllä vielä alkutekijöissään mutta kyllä tässä kerkeää. Mulla taitaa päteä kaikkeen tämä viime tippa- sääntö. Lähinnä jätöistä istumisessa haluaisin vielä viimeisen silauksen ja paikalla oloa ei olla tehty oikeastaan vielä ollenkaan kunnon häiriönalaisena. No, se asia varmaan korjaantuu viikonloppuna leirillä.  Puruissa kävimme myös kahtena päivänä peräjälkeen ja mukava huomata että oppimista tapahtuu sielläkin saralla. Neitosella on pääkoppa kasvanut viimeisen puolenvuoden aikana niin, että ollaan päästy tietyissä asioissa etenemään ilman että koiraa täytyy "ajaa nurkkaan".

Artun kanssa käytiin sanomassa tänään ketulle päivää. Annankin kuvien kertoa enemmän..

Ensiksi sitä piti käydä varovaisesti haistelemassa...

....mutta sen henki haisi niin helv...n pahalle, ettei sitä kestänyt kukaan noin läheltä..

....pikkaisen siinä piti steppailla ja etsiä uutta hyökkäyskohtaa...

....mutta Arttu katsoi parhaaksi vaan sulkea nenänsä ja mennä sanomaan sille repolaiselle suorat sanat. Vaikka että pese hampaas, retku.

Arttu syttyi kivasti ja sen jälkeen kävimme tutustumassa vielä luoliin ja sielläkin pikku-jätkä liikkui todella rohkeasti. Vaikka tuon kokoinen mahtuu siellä vielä melkein juoksemaan. Nyt annetaan tyypin kasvaa ja käymme varmaan kesällä katsomassa uudestaan. Pitäähän se käydä katsomassa onko kettu saanut legonsa kuntoon siihen mennessä..  Vai pitääkö sille taas kiroilla?